Prethodni članak
Sljedeći članak

TUŠEK: 'HDZ je pred građane izašao s konkretnim programom i vjerujem da će birači to prepoznati'

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice u 3. izbornoj jedinici boravili su na sajmu u Klanjcu družeći se s građanima


Posljednjeg dana predizborne kampanje, kandidati Hrvatske demokratske zajednice u 3. izbornoj jedinici boravili su na sajmu u Klanjcu družeći se s građanima, koje su pozvali da izađu u nedjelju na izbore i daju glas za sigurnu i stabilnu Hrvatsku.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i prvi na listi stranke u 3. izbornoj jedinici Žarko Tušek tom je prilikom poručio:

 

- Pred nama je izazovno vrijeme, vrijeme koje traži odgovorne ljude, ljude koji imaju znanje i koji nam mogu pružiti sigurnost. Upravo su to ljudi s liste Hrvatske demokratske zajednice, što smo dokazali i u posljednjih nekoliko godina. Više od 8 milijardi kuna investicija na području treće izborne jedinice, više od 3 milijarde kuna investicija samo u mojoj Krapinsko-zagorskoj županiji. Hrvatska demokratska zajednica jedina je stranka koja je s konkretnim programom izašla pred sve sugrađane – rekao je Tušek dodavši kako su činili dobro za ovaj kraj te spašavali radna mjesta krizi u kojoj smo se našli.

- Smatram da treba dati podršku Vladi Andreja Plenkovića, podršku jednoj sigurnosti i stabilnosti, a i kontinuitetu u vođenju države i kvalitetnom upravljanju Hrvatskim zagorjem, varaždinskim krajem i Međimurjem – naglasio je Tušek zahvalivši svima na podršci tijekom ove kampanje.
Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, kazao je kako su tijekom kampanje obišli cijelu 3. izbornu jedinicu te svim sugrađanima približili postignuća koja su napravljena u mandatu Vlade Andreja Plenkovića, ali i ono što se planira napraviti u sljedećem mandatu.

 

- Iskreno se nadam da ćemo dobiti povjerenje građana za sigurnu Hrvatsku i pozivam sve građane da izađu na izbore, neovisno o tome za koga će glasati. Neka ovo bude festival demokracije i naravno da bi meni, kao i svim kandidatima s liste Hrvatske demokratske zajednice, bilo drago kad bi prepoznali naš trud i sve ono dobro što smo radili te dali svoj glas za sigurnu Hrvatsku i za premijera Andreja Plenkovića – poručio je Gregurović.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook