Prethodni članak
Sljedeći članak

Turistička ponuda Kumrovca sljedećih mjeseci bit će bogatija za unikatne suvenire

Krećemo s proizvodnjom 3D statue Josipa Broza Tita, Spomenika Himni i drugih znamenitosti kumrovečkog kraja, kaže načelnik Šplajt


Ovoga se ljeta intenzivno radilo na obogaćivanju turističke ponude Kumrovca. Općina Kumrovec u suradnji s jednom tvrtkom iz Zagreba namjerava plasirati na tržište suvenire poput lika Josipa Broza Tita u 3D izdanju.


– Želimo naše eko-etno selo u Kumrovcu i rodnu kuću Josipa Broza Tita obogatiti novim sadržajima kako bismo privukli što više posjetitelja. Mislim da će taj projekt dobro odjeknuti. Istina je da je Tito glavni brand Kumrovca, no planiramo raditi i suvenire s motivima spomenika Lijepoj našoj, koji je na ulazu u Kumrovec te ostalih znamenitosti i povijesnih ličnosti te na taj način dati novu dimenziju turističkom doživljaju naše destinacije – upoznao nas je s novim projektom načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt.


Novi suveniri bi se trebali naći u ponudi u Kumrovcu i na svim prodajnim mjestima suvenira u Hrvatskom zagorju pa i šire. – Cijena jedne takve statuice visine 6 cm biti će oko 250 kuna, no moguće je napraviti i veće, a plan nam je napraviti i jednu veliku statuu Josipa Broza Tita u 3D izdanju, koja bi bila izložena u njegovoj rodnoj kući – najavio je Šplajt.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook