Prethodni članak
Sljedeći članak

Trojicu pijanih vozača policija morala odvesti na triježnjenje

Alkoholizirani vozači isključeni su iz prometa


Neki vozači nikako da se opamete. I ovog vikenda zagorska je policija zatekla u vožnji trojicu vozača koji imali više od 2 promila alkohola u krvi.  Zbog takvog pijanog stanja svi su odvedeni na triježnjenje.

U Dubrovčanu su policajci za Praznik rada oko 20 sati zaustavili 51 - godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, a bio je i u alkoholiziranom stanju. Napuhao je 2, 46 promila. Odveden je na triježnjenje, a predložena novčana kazna zbog počinjenih prekršaja iznosi 20 tisuća kuna. 

U Krapini je na policiju naletio 46 - godišnjak, također prošle subote oko 19.30 sati. On je napuhao 2, 67 promila. I on je završio na triježnjenju. Prijeti mu novčana kazna od 10 tisuća kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije 3 mjeseca. 

Vozač (49) koji je zaustavljen u nedjelju 2. svibnja u Valentinovu kod Pregrade već je od prije poznat policiji. Ponavljač je ovakvih prekršaja.  Imao je 2,33 promila alkohola u krvi. Određeno mu je zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja alkohola. Protiv vozača bit će podnesen optužni prijedlog s predloženom novčanom kaznom od 15 tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook