Prethodni članak
Sljedeći članak

Trgocentar preuredio prostor Supercentra u Zaboku u kojem kao i u svim drugim Trgocentrovim mesnicama možete kupiti svježe meso od lokalnih proizvođača

Najveći dobavljači mesa su lokalni proizvođači pa Trgocentar tako svinje kupuje na farmama u Bedekovčini (OPG Mario Trbušić) i Varaždinu (tvrtka Stočar d.o.o.).


Trgocentrov Supercentar u Zaboku nedavno je otvorio svoja vrata nakon preuređenja i uvođenja brojnih noviteta u svoju ponudu. Podsjetimo, SuperCentar se prostire na 1600 m ², a u njemu će kupci moći pronaći zaista sve što im treba za dom, kućanstvo, prehranu.  Uskoro će se otvoriti i Tehnocentar tako da će ponuda uz postojeći Supercentar, Vrtni centar i restoran koji se nalazi uz centralnu zgradu, biti upotpunjena.

Proširena je gastronomska ponuda te se u Supercentru mogu kupiti brojni pečeni proizvodi poput ćevapa, zagorskih štrukli, bunceka, krumpira i raznih pekarskih proizvoda.

Svježe meso iz domaćeg uzgoja

Trgocentar, također u svojoj ponudi  mesnica ima uvijek svježe meso iz domaćeg uzgoja po pristupačnim cijenama, a iz vlastite prerade u ponudi imaju roštilj program: ćevape, pljeskavice, roštiljke te polutrajne kobasice jeger, slaninsku i domaću dimljenu kobasicu. Trgocentar jako vodi brigu o porijeklu i kvaliteti mesa koje prodaje svojim kupcima.

Najveći dobavljači mesa su lokalni proizvođači pa Trgocentar tako svinje kupuje na farmama u Bedekovčini (OPG Mario Trbušić) i Varaždinu (tvrtka Stočar d.o.o.). Sigurnost i kvalitetu jamči HACCP sustav, dok sustav sljedivosti omogućava praćenje proizvoda kroz sve faze prerade. – Drago nam je što možemo reći da nam dolazi sve veći broj kupaca koji traže domaće meso jer su svjesni da je sigurnije i kvalitetnije od uvoznog. Važno je istaknuti da na taj način zajedno s našim kupcima, dajemo potporu lokalnim proizvođačima, koji imaju zaokružen proces proizvodnje – istaknuo je direktor Darko Bratković. U kvalitetu mesa mogu se uvjeriti mnogobrojni vjerni kupci u Trgocentrovim mesnicama koje se nalaze u sklopu Supercentra u Zaboku, Svetom Križu Začretju, Bedekovčini, Zlataru, Velikom Trgovišću, Kumrovcu, Klanjcu, Svetom Ivanu Zelini i Zaprešiću.

Vinoteka u Zaboku

Ljubitelje fine kapljice oduševit će Trgocentrova vinoteka u Zaboku s velikim izborom domaćih i stranih vina. Tu je i proširena voćarna s još bogatijim izborom voća i povrća. Prilikom preuređenja je puno pozornosti posvećeno vizualnom uređenju prodajnog centra kako bi se kupci što ugodnije osjećali u svojoj kupovini. Ulaz i izlaz sada se nalaze na centralnoj strani zgrade, a još jedan od noviteta je aparat za otkup ambalaže koji će korisnicima omogućiti jednostavniji i brži postupak otkupljivanja povratne ambalaže. Radno vrijeme Supercentra je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook