Prethodni članak
Sljedeći članak

TRAŽI SE NAJBOLJI RADNIK: Predložite svog kandidata, pobjednika čeka nagrada od 15 tisuća eura


Mali svjetionik i ove godine traži najradnika! Riječ je o projektu u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj s 15.000 €.

- Ne postoje veliki i mali poslovi, ali postoje velike priče. Neke su već ispričane u prethodnih šest godina postojanja Malog svjetionika, no još je jako puno priča koje nisu ispričane, a stalo nam je da ih se prepozna, čuje, vrednuje. Stoga vas pozivamo da prijavite svoje kolege, zaposlenike, suradnike i svakoga koga smatrate da svojim osobinama, trudom i radom motiviraju druge i potiču optimizam u svom radnom okruženju. Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i naš slogan „Na putu do velikih priča“. Želimo priče vrijednih radnika podijeliti s javnosti i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge - poručuju organizatori.

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku biti će 15.000 €, a svim preostalim kandidatima finalistima 1.000 €.
Svečano proglašenje i dodjela nagrada biti će održani u sklopu konferencije Global Leadership Summit u Zagrebu 8. studenoga 2024.

Ako prepoznajete u svome okruženju osobu koju biste prijavili na natječaj, to možete učiniti od 4.4. do 4.5.2024. https://www.malisvjetionik.hr/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook