Prethodni članak
Sljedeći članak

[TRAŽE GA VEĆ TJEDAN DANA] 'Očajni smo, nama Chilli znači doslovno sve'

Chilli, pas pasmine Chow Chow, nestao je u Matencima 12. ožujka


U utorak 12. ožujka iz Donje Stubice u Matencima nestao je jednogodišnji pas Chilli pasmine Chow Chow. Otada za njegove vlasnike počinje agonija. Naime, niti tjedan dana nakon što je nestao ni traga ni glasa o Chilliju. Njegova vlasnica Ema Klanjčić rekla nam je da se njezina obitelj digla na noge i napravili bi sve kako bi pronašli svog voljenog kućnog ljubimca. - Aktivirali smo se preko društvenih mreža, kontaktirali smo veterinare, skloništa i udruge koje se bave životinjama, a postavili smo plakatate i dali oglas na radio stanice - ispričala nam je Ema i dodala kako nude i novčanu nagradu, ali da ni to nije urodilo plodom. - Ako je netko uzeo Chillija jer mu se sviđa ta pasmina, mi nudimo novac za štene, samo da nam se on vrati - objasnila je Ema.

Chilli je, kako je kazala vlasnica, jako miroljubiv, voli druge pse i ljude te nije agresivan. U trenutku nestanka imao je deblju crvenu ogrlicu. - Očajni smo. Chilli je pas koji je sad negdje tužan jer je on vezan za nas kao i mi za njega. Želimo barem znati je li naš član obitelji živ ili mrtav. Nama Chilli znači doslovno sve - govori Ema i pritom ne isključuje mogućnost da je Chilli i ukraden.  - On je inače poprilično lijen pas, i brzo se umori. Sumnjamo da je sam otišao nekud daleko - govori Ema.

Uz novčanu nagradu koju vlasnici nude, napravljena je Facebook stranica, a organizira se i potraga. - Tko želi, može nam se priključiti u nedjelju 24. ožujka u 12 sati na adresi Matenci 83, tamo gdje je Chilli zadnje viđen. Ako bi netko želio doći, a zbog prijevoza ne može, mi nudimo, prijevoz - objašnjava nam Ema i za kraj poziva sve koji bi imali bilo kakvu informaciju da se javi na broj 099 480 6717. Također, vlasnica moli ako netko ima lovačkog psa i koji može pomoći da nam dođe pomoći u nedjelju.

Facebook stranica o potrazi za Chillijem: https://www.facebook.com/Tra%C5%BEi-se-Chili-Chow-Chow-561300554355838/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook