Prethodni članak
Sljedeći članak

Tradicionalni 11. susreti za Rudija Perešina

U organizaciji Općine Gornja Stubica, Zagrebačkog zrakoplovno-tehničkog saveza Rudolfa Perešina, Zagrebačke zajednice te


U organizaciji Općine Gornja Stubica, Zagrebačkog zrakoplovno-tehničkog saveza Rudolfa Perešina, Zagrebačke zajednice tehničke kulture i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te pod pokroviteljstvom Gradskog poglavarstva Zagreba, u nedjelju 11. svibnja u Gornjoj Stubici održat će se tradicionalni 11. susreti za Rudija, u spomen na junaka Domovinskog rata, pilota Rudolfa Perešina.

Program će početi u 10 sati misom u crkvi Svetog Jurja i tradicionalnim malonogometnim turnirom. U 11.30 sati bit će položeno cvijeće u Spomen-parku Rudolfa Perešina i svečano otvoreni Susreti.

Nakon koncerta Puhačkog orkestra KUD-a Željezničar iz Zagreba na igralištu NK Matija Gubec u 15 sati počinje bogati letački program u sklopu kojega će biti održani skokovi padobranaca, nastup helikoptera, ultralakih letjelica, paraglidera, air tractora i balonaša, a sam program počinje atraktivnim preletima borbenih zrakoplova MiG 21 u kakvima je letio i sam Perešin.

Od 18.30 slijedi zabavni program, a u 21 sat, uz počasni plotun Udruge kuburaša Barun Helenbach, vatromet.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook