Prethodni članak
Sljedeći članak

Tour of Croatia u nedjelju kroz Zagorje

Utrka će se odvijati na relaciji s dolaskom iz pravca Lepoglave (D35), Novi Golubovec, Kuzminec, Švaljkovec, Sv. Križ Začretje (Ž2160), Zabok i dalje prema Zaprešiću (Ž2195). Mjesta kojima prolazi biciklistička karavana privremeno će biti zatvorena za promet


Hrvatskim cestama se od 22. do 26. travnja 2015. godine vozi međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia koja uživo na Eurosportu promovira hrvatske ljepote, a održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, uz sponzorstvo Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Peta etapa vozi se u nedjelju, 26. travnja sa startom u Sv. Martinu na Muri do Zagreba s ciljem na Trgu sv. Marka. Jednim dijelom utrka se odvija kroz područje Krapinsko-zagorske županije, na relaciji s dolaskom iz pravca Lepoglave (D35), Novi Golubovec, Kuzminec, Švaljkovec, Sv. Križ Začretje (Ž2160), Zabok i dalje prema Zaprešiću (Ž2195).

Dolazak biciklista kod Novog Golubovca se očekuje oko 13:00 sati, a odlazak prema Zaprešiću iza 14:20 sati.

Kako je organizacija  ovako velikog sportskog događaja izuzetno zahtjevna, a sigurnost  svih sudionika u prometu prioritet, mjesta kojima prolazi biciklistička karavana privremeno će biti zatvorena za promet. Magistralne ceste zatvarat će se na desetak minuta, a prilazi gradskom središtu na 30 minuta te će na nekim mjestima biti na snazi obilazak cestovnih pravaca te prekinut promet javnog mjesnog prijevoza pojedinih linija, obavijestio je Županijski centar 112 Krapina.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook