Prethodni članak
Sljedeći članak

Tomislav Milunović novi je savjetnik u kabinetu ministra Aladrovića: „Duboko sam svjestan problema i težnji naših stanovnika, a sad imamo alate da ih riješimo”

Tomislav Milunović HDZ-ov je kandidat za načelnika Svetog Križa Začretja


Tomislav Milunović, tajnik HDZ-a Sveti Križ Začretje i stranački kandidat za načelnika Općine, imenovan je savjetnikom u Kabinetu ministra Josipa Aladrovića u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi.

Plod je to višemjesečnog ustrajnog i predanog rada i nastojanja da Sveti Križ Začretje ima svog predstavnika na tako visokoj razini, ističu iz HDZZ-a.

Tomislav Milunović je magistar prava i magistar ekonomije s desetogodišnjim iskustvom, a donedavno je radio kao voditelj Odjela za kazneno procesno pravo u Ministarstvu pravosuđa i uprave.

Da bi se uopće moglo pristupiti radu na ovom radnom mjestu, potrebno je da osoba ima završen diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih, humanističkih ili čak i tehničkih znanosti, položen državni ispit druge razine, konkretno znanje engleskog jezika i znanje rada na osobnom računalu, objašnjava Milunović.

„Tijekom svog dosadašnjeg rada, kako pri Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu gdje sam radio kao sudski savjetnik, a zatim i u Ministarstvu pravosuđa, radio sam prvenstveno s ljudima, tako da sam upoznat sa svim slojevima našeg društva. Već prije dolaska u ovo ministarstvo bio sam duboko svjestan problema koje naše stanovništvo ima u pogledu njihovih socijalnih potreba, prava koja trebaju zadovoljiti i težnji koje imaju, da im kvaliteta života bude što je moguće bolja”, kaže Milunović i dodaje:

„Ono što je ovo radno mjesto donijelo nama, kao političkoj organizaciji na lokalnoj razini, i meni osobno je da ćemo dobiti širi pregled i točniju sliku svih naših potreba, a time ujedno imamo alate da nastojimo sve te potrebe zadovoljiti i nastojati riješiti nagomilane probleme.”

HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Sveti Križ Začretje na svom političkom putu ima ne samo potporu lokalnog HDZ-a, već i bezrezervnu potporu Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a upravo zahvaljujući sinergiji svih stranačkih struktura došlo je do ovog velikog uspjeha - imenovanja Milunovića savjetnikom u Kabinetu ministra. Jak je to vjetar u leđa i Milunoviću i HDZ-u pred lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine, navodi se u priopćenju zagorski HDZ.

„HDZ Sveti Križ Začretje već neko vrijeme aktivno i ustrajno radi na promicanju naše promidžbene poruke koja ide u smjeru registriranja svih problema u našoj općini, a do kojih je došlo tijekom dosadašnje vladavine SDP-a na području općine. Mi ćemo postojeće probleme nastojati riješiti nudeći konstruktivna rješenja i ukoliko dođe do uspjeha i pobjede na izborima, nastojat ćemo uspostaviti kvalitetu života našim mještanima u onom standardu i onom obujmu u kojem oni to i zaslužuju, s obzirom na suvremeno doba u kojem živimo”, poručuje Milunović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook