Prethodni članak
Sljedeći članak

Tomislav Končevski: 'Sprema se novi zločin HDZ-a nad vlastitim narodom!'

Predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada, saborski zastupnik Tomislav Končevski iz Zaboka, žestoko se obrušio na najave vladajućih o prodaji državnih udjela u tvrtkama od strateškog interesa RH.


Na svojoj službenoj facebook stranici, saborski zastupnik Tomislav Končevski, nacionalni predsjednik Laburista, objavio je danas tekst pod naslovom: „Kreće nova runda HDZ-ovih privatizacijskih mućki“.

-Imamo traumatično iskustvo kriminalne pretvorbe i privatizacije u režiji HDZ-a '90-ih, čije posljedice i danas itekako osjećamo, i od kojih se ni danas, ni gospodarski ni društveno ni moralno nismo oporavili. O tome svjedoče tisuće pokradenih i propalih tvrtki i tvornica i stotine tisuće radnika koji su završili na cesti kao socijalni slučajevi. Posljedice tog zločina HDZ-a nad svojim narodom i državom osjećat će još mnoge generacije iza nas. A sprema nam se, kako vidimo, novi masakr – napisao je, između ostalog, Končevski.

Posebno ga zabrinjava, kaže, što je Vlada naručila analize strateški važnih tvrtki koje, poput Janafa, ostvaruju i popriličnu dobit.

-Za čiji interes radi ova Vlada? Kome namjerava rasprodati ovu državu kao svoju ćaćevinu po modelu iz Alana Forda - “Cijena? Prava sitnica!”? Tko se ponadao da smo najgore prošli s onom - “tko je jamio, jamio je”, grdno se prevario. Nove sumnjive privatizacijske rabote domoljuba i mostića tek nas očekuju. I zato ne pitajte kome zvono s novom HDZ-ovom privatizacijom zvoni. Nama zvoni – zaključio je Končevski.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook