Prethodni članak
Sljedeći članak

Teško ozlijeđen traktorist kod prevrtanja

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih nesreća.

  • traktor-

    Foto: ilustracija


Kao i obično ponedjeljkom PU KZ objavila je izdvojene događaje tijekom proteklog vikenda 

Tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo računalne prijevare.

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih  nesreća.

Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Lupinjaku zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, Lovrečanu uslijed neprilagođene brzine, zatim u Mariji Bistrici zbog nepropisne vožnje u natrag i Požarkovcu uslijed ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Budinščini je do prometne nesreće došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska, kojom prilikom su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, a u Mariji Bistrici, uslijed nepropisne vožnje u natrag, došlo je do udara osobnog automobila u pješakinju koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj držanja životinje bez nadzora te dva prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U Bezavini je došlo do prevrtanja poljoprivrednog traktora, kojom prilikom je vozač traktora zadobio teške tjelesne ozlijede.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook