Prethodni članak
Sljedeći članak

Svečano otvoren Tjedan kulture, zabave i športa

Prigodnim programom na središnjem svetokriškom trgu otvorena je ova poznata manifestacija


Prigodnim je kulturno - umjetničkim pogramom jučer navečer službeno otvoreno 48. izdanje Tjedna kulture, zabave i športa. Uz zvukove limene glazbe Pačetanci, mnogobrojni su posjetitelji na Trgu hrvatske kraljice Jelene uživali u pripremljenom programu. - Pripremili smo 70 - ak događanja koja su uistinu raznolika pa možemo slobodno i bez zadrške reći da imamo za svakoga ponešto. Drago mi je da sve više posjetitelja svake godine bilježimo na našem Tjednu kulture, zabave i športa - rekao je načelnik Marko Kos dodajući kako mora zahvaliti svima koji su pomogli u pripremi i organizaciji. 

Ovogodišnje, 48. izdanje popularnog događanja otvorio je zagorski župan Željko Kolar uz čestitke organizatorima, ali i naglasivši da sve veći broj turista dolazi na ovu manifestaciju. Otvorenju su prisustvovali i brojni uvaženi gosti, među kojima su bili saborski zastupnici te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Posebno velik aplauz dobili su članovi KUD - a Sv. Križ Začretje koji su pripremili kulturno - umjetnički program povodom 40. godina svog postojanja. U velikom šatoru na nogometnom igralištu NK Jedinstva nešto kasnije spektakl je pripremila regionalna zvijezda, Željko Joksimović. Više od dva sata ovaj je popularni glazbenik uglas pjevao s više tisuća ljudi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook