Prethodni članak
Sljedeći članak

Sufinanciranje prijevoza srednjoškolcima

Grad Zlatar sufinancirat će troškove prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju od 4. rujna do 15. lipnja

Grad Zlatar u ovoj će školskoj godini sufinancirati troškove prijevoza redovitih učenika srednjih škola koji imaju prebivalište na području grada Zlatara i koji koriste putnički javni linijski prijevoz za odlazak u školu te kojima udaljenost od mjesta prebivališta do mjesta školovanja iznosi više od 5 kilometara. Prijevozom učenika u tekućoj školskoj godini smatra se prijevoz u razdoblju od 4. rujna do završetka školske godine 15. lipnja.

Za relaciju od 10 km ili manju odobreno je sufinanciranje mjesečnih pretplatnih karata za javni linijski autobusni prijevoz od 49,40 kuna, za više od 10 pa do 20 km odobreno je 75,50 kuna, za više od 20 pa do 30 km odobrene su 92 kune, za više od 30 pa do 40 km odobreno je 114,50 km, za više od 40 pa do 50 km sufinancirat će se sa 131 kunom, a za relaciju veću od 50 km odobrava se 157 kuna.

Za javni željeznički prijevoz učenika srednjih škola odobrava se sufinanciranje u visini 12,5 % cijene mjesečne učeničke karte u skladu s važećom željezničkom tarifom. Pravo na sufinanciranje troškova prijevoza ostvaruje učenik pri kupnji mjesečne učeničke karte kod javnog prijevoznika, uz predočenje potvrde od strane škole o upisanom razredu u školskoj godini 2017./2018.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila. Izvanredne situacije i ograničenja na autocestama: -prometna nezgoda na Jadranskoj magistrali (DC8) i...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program