Prethodni članak
Sljedeći članak

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA ZABOKA: Ako ste već dobili propusnice, one elektroničke ćete automatski dobiti na mail

Iz Stožera civilne zaštite Grada Zaboka obavještavaju


Iz Stožera civilne zaštite Grada Zaboka obavještavaju kako do sad izdane propusnice vrijede u obliku u kojem su izdane samo do 05.04. Od ponedjeljka 06.04.2020.građani neće više neće smjeti koristiti izdane propusnice već samo  e-Propusnice.

Drugim riječima, Propusnice izdane s rokom važenja iza 05.04.2020. Stožer civilne zaštite Grada Zaboka unijeti će u sustav e-Propusnice i vrijedit će do traženog datuma, ali najduže 14. dana od dana izdavanja e- propusnice. Na primjer, ukoliko ste dobili propusnicu s rokom važenja do 24. travnja istu ćete dobiti, ali kao e-propusnicu s rokom važenja do 19. travnja.

Novi zahtjevi za propusnice se prvenstveno podnose putem sustava e-Građani. Ako nemate pristup sustavu, zahtjev možete dati kao i do sada e-poštom na [email protected] ili iznimno osobno na adresi ZIVTOV trg 10.

Uz zahtjev morate dostaviti popunjeni obrazac zahtjeva te presliku osobne iskaznice (s obje strane). Svakako morate ispuniti i podatak o vašem OIB-u.

e-Propusnica se izdaje na vrijeme podnijeto u zahtjevu, a najduže za 14 dana od dana izdavanja. Poslije isteka važenja iste, treba podnijeti novi zahtjev  ukoliko za istom postoji potreba.

Sve izdane i unesene e-Propusnice biti će dostupne u elektronskom sustavu unutar 1 sat od izdavanja. Za građane koji nemaju pristup sustavu e-Građani propusnica će se izdati na način na koji je podnesen zahtjev - putem e-pošte ili će istu osobno preuzeti na adresi ZIVTOV trg 10.

Uvid u sustav i kontrolu e-Propusnica vrši MUP na temelju OIB-a i/ili QR koda sa propusnice.

Obavezno treba imati sa sobom printanu propusnicu a može se koristiti i na mobilnom uređaju u PDF formatu gdje je QR kod koji policajac može skenirati i provjeriti u sustavu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook