Prethodni članak
Sljedeći članak

Stiže promjena vremena - evo što nas očekuje!

U utorak još uvijek dosta sunca i topline. Zapuhat će povremeno umjeren, možda i pojačan južni i jugozapadni vjetar...


Danas još uvijek dosta sunca i topline. Zapuhat će povremeno umjeren, možda i pojačan južni i jugozapadni vjetar. To će malo pokvariti biometeorološku situaciju pa se meteoropati i kronični bolesnici mogu osjećati lošije uz osjećaj iscrpljenosti, umora i bezvoljnosti. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 16 stupnjeva, a najviša dnevna između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva.

U srijedu nas očekuje jača promjena vremena. Od prijepodneva na zapadu oblačnije i hladnije, povremeno s kišom ili pljuskovima i grmljavinom. Zapuhat će sjeverni vjetar pa će se dnevna temperatura sniziti u odnosu na utorak. Poslijepodne i navečer promjena vremena proširit će se na sve krajeve do istoka gdje će još veći dio dana proći suho i vrlo toplo.

Ciklona s vlažnim i hladnijim zrakom mogla bi ostati iznad nas i u četvrtak. To znači da bi i u četvrtak ostalo svježe i promjenjivo uz moguću kišu. Kiša neće padati stalno, vjerojatno ćemo imati i suhe periode, a možda i kraća sunčana razdoblja. No, sve u svemu prilično nepouzdano i nepovoljno vrijeme za duži boravak ili radove na otvorenom. Jutarnja temperatura zraka oko 15, a najviša dnevna oko 20°C ili samo malo viša.

U petak i za vikend postupno stabilnije uz više sunca, ali i dalje nestabilno uz moguć pljusak. Jutra će biti svježa i ponegdje maglovita, a tijekom dana malo bi zatoplilo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook