Prethodni članak
Sljedeći članak

STIGLA NAREDBA? Svi HDZ-ovci u Hrvatskoj danas su na Fejsu morali napraviti istu stvar


Foto: Ilustracija/Facebook

Sve općinske, gradske i županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice danas su na Facebooku napravili jednu te istu stvar: promijenili su sliku profila.

No, to i ne bi bilo toliko zanimljivo da ta slika profila sada kod svih organizacija diljem Hrvatske nije potpuno identična.

I ne, ne radi se o stranačkom logotipu ili predizbornom sloganu, nego ni manje - ni više o portretu vrhovnog čelnika stranke, Andreja Plenkovića.

Profilnu su, tako, mijenjale stranačke organizacije i u Zagorju, jednako kao u, recimo, Baranji i Dalmaciji i ostalim dijelovima Hrvatske.

Je li riječ o naredbi ili tek 'prijedlogu kojeg su svi zdušno prihvatili', ne možemo sa stopostotnom sigurnošću tvrditi, no, dok još uvijek nisu do kraja definirane ili barem javno objavljene liste za parlamentarne izbore, naravno da se i prijedlozi iz središnjice sasvim sigurno na lokalnim razinama doživljavaju kao naredbe.

Uostalom, tempiranost mijenjanja profilne slike u svakom slučaju pokazuje da je riječ o planski organiziranom potezu te da će HDZ voditi personaliziranu kampanju, u kojoj će se više od stranke i stranačkog programa, promovirati lik i djelo Andreja Plenkovića.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook