Prethodni članak
Sljedeći članak

START UP Europe Chat u Energetskom centru Bračak : Poduzetnici će moći doznati sve o prednostima poslovanja u poduzetničkom inkubatoru

U prostor poduzetničkog inkubatora nedavno se uselio prvi stanar


U ponedjeljak će se u prostorima Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u Energetskom centru Bračku održati START UP Europe Coffe chat gdje će moći saznati informacije o perspektivi koju poduzetnički inkubatori pružaju te iskustvu mladih poduzetnika iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

Ležerni razgovor počinje u 13 sati, a Martin Moessler iz Tehnološkog parka Graz, Jure Raztočnik iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur, ravnatelj REGEA-e Julije Domac, direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te poduzetnici stanari inkubatora govorit će o prednostima poslovanja u inkubatoru, poduzetništvu u sektoru energetike te razgovarati o najboljem početku poslovanja na vlastitim primjerima.

Svi zainteresirani su pozvani da pogledaju prostor inkubatora te pitaju sve što ih zanima te poslušaju one koji su već krenuli u poduzetničke vode. Dio predavanja će biti na engleskom jeziku.

Podsjetimo, u prostor poduzetničkog inkubatora nedavno se uselio prvi stanar, Marko Kukec iz Zlatara koji je pokrenuo tvrtku Alpha aplikacije j.d.o.o. Inkubator ima pet prostora različite namijene i različite veličine za tvrtke od jednog do maksimalno šest zaposlenika koje mogu koristiti poduzetnici početnici maksimalno do tri godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook