Prethodni članak
Sljedeći članak

Štafeta Olimpa srušila državni rekord

Piše: Tomislav Benčić
Na Otvorenom prvenstvu Istarske županije u plivanju, koje je održano proteklog vikenda u Rovinju,


Na Otvorenom prvenstvu Istarske županije u plivanju, koje je održano proteklog vikenda u Rovinju, najvrjedniji rezultat je svakako novi juniorski državni rekord štafete Olimp Mihanovića (Androić, Oroz, Kužnar, Piljek) u disciplini 4x100m mješovito.

Ova pobjeda je bila vrlo uvjerljiva te je drugoplasirana štafeta Dubrave zaostala skoro punih šest sekundi.
Vrlo vrijedne rezultate ostvarili su i u pojedinačnoj konkurenciji Zvonimir Androić koji je u apsolutnoj kategoriji osvojio pet prvih mjesta (100i 200m leđno, 200 i 400m mješovito, te 200m leptir), te Saša Kužnar koji je u apsolutnoj kategoriji osvojio dva prva mjesta (100m leptir i 200m slobodno).

Osim navedenih disciplina Kužnar je u kategoriji mlađih juniora osvojio prva mjesta i u disciplinama 50m leptir (2. u aps. kategoriji) i 100m slobodno (2. u aps. kategoriji). U kategoriji juniora prvo mjesto osvojio je i Saša Oroz na 200m prsno, dok je u istoj disciplini u apsolutnoj kategoriji bio 2.

Štafeta 4x100m slobodno (Piljek, Oroz, Androić, Kužnar) je osvojila 2. mjesto u apsolutnoj i 1. u juniorskoj kategoriji, dok je štafeta 4x50m slobodno (Kužnar, Čandrlić, Huško, Piljek) bila 3. u apsolutnoj i 1. u juniorskoj kategoriji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook