Prethodni članak
Sljedeći članak

Srednja škola Konjščina kreće u akciju!

SŠ Konjščina će se po prvi put kandidirati na natječaju za projekt, kojim bi se zainteresirani učenici i nastavnici u trotjednom stručnom usavršavanju dodatno educirali na strukovnim područjima ekonomije, strojarstva i elektrotehnike

Program Erasmus+ je najveći program Europske unije kojim se financiraju razvojni projekti sa područja obrazovanja i osposobljavanja, mladih i sporta. Projekte provodi nacionalna Agencija za mobilnost i programe EU (www.mobilnost.hr).

Upravo je u tijeku natječaj za Projekt KA1+ECVET. Ovaj projekt pruža mogućnost dodatnog obrazovanja i osposobljavanja u struci kako učenicima, tako i zaposlenicima obrazovnih ustanova svih profila, ali i zaposlenicima povezanih poduzeća (npr. poduzećima gdje učenici obavljaju stručnu praksu).

SŠ Konjščina će se po prvi put kandidirati na natječaju za Projekt, kojim bi se zainteresirani učenici i nastavnici u trotjednom stručnom usavršavanju dodatno educirali na strukovnim područjima ekonomije, strojarstva i elektrotehnike.

Partner SŠ Konjščina u Projektu je poduzeće Vitalis iz Leipziga, Njemačka. Poduzeće Vitalis je registrirano za pružanje podrške u provođenju projekata EU i već preko 20 godina podržava svoje partnere sa raznih profesionalnih područja.

Učenicima i nastavnicima će tako biti ponuđena edukacija iz programa Paperless Office, Digital business/company, 3D Printer, Car Mechanics, SmartHome, IT networks.

Nadamo se uspješnom ishodu ovog natječaja, ali i novom poletu SŠ Konjščina u svijet suvremenog obrazovanja i osposobljavanja učenika, svijet novih tehnologija i kurikuluma, koji će ujedinjeni biti poticaj razvoju regionalnog gospodarstva te prosperitetu Hrvatskog zagorja…

       

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

IZVANREDNE SITUACIJE I OGRANIČENJA NA AUTOCESTAMA: A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE -između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA (186.km i 194.km smjer Split, te 181.km i 198-199.km smjer Zagreb) u oba smjera ima više požara usljed čega dolazi do zadimljava...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program