Prethodni članak
Sljedeći članak

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina dodijeljena nagrada prestižna nagrada

Prestižnu nagradu Sv. Katarina osvojila je u konkurenciji od 491 predloženih kandidata iz 10 zemalja

  • Nagradu je preuzela Jadranka Primorac

    Nagradu je preuzela Jadranka Primorac


Tijekom održavanja Petog regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ''300 najboljih'', Specijalnoj bolnici Sv. Katarina zbog izvrsnosti u radu, dodijeljena je nagrada “Stvaratelja za stoljeće“, za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Ovu prestižnu nagradu Sv. Katarina osvojila je u konkurenciji od 491 predloženih kandidata iz 10 zemalja, a o dobitnicima je odlučivao neovisni Međunarodni odbor od 13 članova. U obrazloženju stoji kako je nagrada bolnici dodijeljena, jer je svojim aktivnostima i projektima u području zdravstva, obrazovanja, znanosti, marketinga i medija i općenito društvenog angažmana, posebno doprinijela promociji poduzetništva, promociji njegovog značaja za ekonomski i društveni razvoj. Nagradu je preuzela Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnica i predsjednica HUP - Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb.

- Ovim priznanjem Specijalna bolnica Sv. Katarina snažno pozicionira zdravstveni sustav Republike Hrvatske i izvan njenih granica. Želim zahvaliti svim djelatnicima naše bolnice te našim partnerima i suradnim institucijama, a posebna zahvala ide našim pacijentima koji su nam ukazali povjerenje. Oni ostaju naša trajna inspiracija i zbog njih ćemo učiniti sve da kvalitet naših usluga u budućnosti bude još bolji - izjavila je Primorac prilikom preuzimanja nagrade.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook