Prethodni članak
Sljedeći članak

SNIJEG ZABIJELIO ZAGORJE: Neka mjesta ostala bez struje, porušena stabla na prometnicama

Zbog obilnog i mokrog snijega došlo je također i do otežanog prometa na pojedinim prometnicama širom Krapinsko-zagorske županije, naročito na višim predjelima

  • Snijeg je zabijelio Zagorje

    Snijeg je zabijelio Zagorje


Noćas je zbog vremenskih neprilika bilo više vatrogasnih intvervencija, izvještava Županijski centar 112 Krapina.

Zbog stabla koje se noćas oko 02:00 sata srušilo na državnu cestu D 207, Đurmanec - Lupinjak, JVP Krapina izašla je na tehničku intervenciju te sklonila stablo s prometnice.

Zbog srušenog stabla na prometnicu, također na D 207 kod mjesta Klenovec, jutros oko 07:00 sati, na tehničku intervenciju izašli su vatrogasci DVD-a Klenovec Humski.

Došlo je i do kvarova na dalekovodima zbog kojih je je na pojedinim područjima naše županije te do prekida u opskrbi električnom energijom.

Tehničke ekipe HEP-a su na terenu te je veći dio kvarova otklonjen još tijekom noći, a za područja općina Krapinskih Toplica i Radoboja te dijelove grada Krapine, očekuje se da će se kvarovi riješiti danas prijepodne.

Zbog obilnog i mokrog snijega došlo je također i do otežanog prometa na pojedinim prometnicama širom Krapinsko-zagorske županije, naročito na višim predjelima. - Unatoč tome zimska služba je dobro odradila svoj posao tako da nismo primili veći broj poziva vezanih uz čišćenje cesta. Možemo napomenuti da smo sinoć primili poziv vozača autobusa koji je zbog visokog snijega zapeo na uzbrdici u Putkovcu. O istom smo obavijestili nadležnu zimsku službu koja je pomogla vozaču te je izbjegnuta šteta kao i možebitne druge posljedice – javljaju iz ŽC 112.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook