Prethodni članak
Sljedeći članak

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE G. STUBICA: Donesena Odluka o kupnji zemljišta za potrebe izgradnje reciklažnog dvorišta


U srijedu 19. lipnja održana je 14. sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica.

Sjednici Općinskog vijeća nazočili su načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gordana Jakopović.

Na sjednici Općinskog vijeća većinom glasova općinskih vijećnika usvojen je Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna i Planova razvojnih programa Općine Gornja Stubica za 2018. godinu, te pripadajuća Izvješća:

Izvješće o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture na području općine Gornja Stubica za 2018. godinu,Izvješće o izvršenju Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području općine Gornja Stubica za 2018. godinu, Izvješće o izvršenju Programa socijalne skrbi Općine Gornja Stubica za 2018. godinu, Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u kulturi Općine Gornja Stubica za 2018. godinu,
Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u sportu Općine Gornja Stubica za 2018. godinu, te Izvješća o izvršenju Programa utroška sredstava od prodaje stanova na kojima postoji stanarsko pravo za 2018. godinu.

Većinom glasova donesen je i Zaključak o prihvaćanju izvješća općinskog načelnika za razdoblje od 01. 07. do 31. 12. 2018. godine.

Donesena je i Odluka o kupnji zemljišta za potrebe izgradnje reciklažnog dvorišta, te Odluka o davanju koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine Gornja Stubica.

Jednoglasno je donesen Zaključak o primanju na znanje i prihvaćanju Izvješća o općem stanju sigurnosti na području općine Gornja Stubica tijekom 2018. godine te Zaključak o primanju na znanje i prihvaćanju akata Vatrogasne zajednice Općine Gornja Stubica donesenih na 28. sjedinici Skupštine VZO Gornja Stubica.

Svoj mandat u Općinskom vijeću ponovno je aktivirala općinska vijećnica Kristina Rafaj, a umjesto općinske vijećnice Anemarije Poštek, koja je svoj mandat u Općinskom vijeću stavila u mirovanje, u Općinskom vijeću sada je njezina zamjenica gđa. Marija Labaš.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook