Prethodni članak
Sljedeći članak

SDP pobjednik izbora za mjesne odbore u Zaboku

U Zaboku su se, na isti dan kada i izbori za EU parlament, održali i izbori za sedam mjesnih odbora


Istoga dana kada su se održali izbori za EU parlament, u Zaboku su se održali i izbori za mjesne odbore. Lista SDP – a pobijedila je u pet mjesnih odbora, HDZ u jednom, a u jednom je broj članovate dvije stranke izjednačen.

U Mjesnom odboru I (Špičkovina, Dubrava Zabočka i Bračak) SDP je osvojio 5 članova, a HDZ 2 dok je Mjesnom odboru II (Hum, Lug i Grdenci) SDP osvojio 4 člana, Stranka Bandić Milan 365 dva člana, a HDZ jedan. Mjesni odbor III (Repovec, T. Jarek, Bregi Zabočki Donji, Jakuševec, N. Tomeki) zabilježio je izjednačenje broja članova HDZ – a i SDP – a jer su obje stranke osvojile po tri mandata dok je HSU osvojio jedan. U Mjesnom odboru IV (Zabok Istok) SDP je osvojio 4 člana, HDZ 2, a Bandićeva stranka jednog člana u tom mjesnom odboru dok je u Mjesnom odboru V (Zabok centar) SDP -u pripalo pet članova, a HDZ – u dva člana. SDP je osvojio četiri, a HDZ tri mandata u Mjesnom odboru VI (Pavlovec, F.Tuđmana i Gredice).

Jedinu pobjedu HDZ je zabilježio uz Mjesnom odboru VII (Gubaševo, Martinišće, Prosenik) gdje su osvojili četiri mandata, a SDP tri.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook