Prethodni članak
Sljedeći članak

SDP održao sjednicu Županijskog odbora

Najavili su ‘’Prijeme građana’’ u jedinicama lokalne samouprave na kojima će građani i građanke imati priliku uspostaviti izravniji dijalog sa zagorskim saborskim zastupnicima te na taj način prenijeti im svoje ideje, komentare i mišljenja.


U Zaboku, je održana je 7. sjednica Županijskog odbora SDP-a Krapinsko - zagorske županije. Sjednicu je otvorio i pozdravio sve nazočne predsjednik SDP-a KZŽ i krapinsko- zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić  koji je između ostalog izrazio zadovoljstvo sa ishodom parlamentarnih izbora: ''… uz dva saborska zastupnika Zagorci su dobili i zamjenicu ministra, pomoćnika ministra te dva člana uprave poduzeća'', naglasio je Hajdaš Dončić.
 
Sjednici su prisustvovali i saborski zastupnici Dunja Špoljar i Željko Kolar, zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol te član uprave HC-a Jurica Krleža. U svojem obraćanju zamjenica ministra nije skrivala nezadovoljstvo naspram zatečenog stanja u Ministarstvu poljoprivrede posebno ističući milijardu kuna dugovanja  i naslijeđene obvezujuće ugovore i nerealizirane projekte, ali je istovremeno ustvrdila  da se postojeći plan kreće u smjeru ravnomjernog razvoja i jačanja hrvatske poljoprivrede te s tom mišlju pozvala prisutne na  razmjenu prijedloga i ideja.

Uz izvješće o dosadašnjim saborskim aktivnostima, Kolar i Špoljar, vođeni idejom da je komunikacija s građanima jedna od temeljnih elemenata na kojoj počiva demokratsko društvo, najavili su ‘’Prijeme građana’’  u jedinicama lokalne samouprave na kojima će građani i građanke imati priliku uspostaviti izravniji dijalog sa zagorskim saborskim zastupnicima te na taj način prenijeti im svoje ideje, komentare i mišljenja. 

"Plan 21, programska platforma Kukuriku koalicije u predizbornoj kampanji, bio je kreiran u dijalogu sa građanima, ne vidimo razloga  zašto i sada ne bismo nastavili isti putem''-  izjavila je Špoljar te nadodala da je obostrana komunikacija jezgra poštene i transparentne politike prema građanima.  

Prvi u nizu Prijem građana održat će se u ponedjeljak, 12.03. 2012. od 10 do 12, sati u Krapini – dr. Dražena Mirka Grmeka 1- prostorije SDP-a (sudska zgrada bivši Trg Stjepana Radića 14);

Drugi prijem građana održat će se u ponedjeljak 19.03. 2012. od 10 do 12 sati u Zlatar Bistrici –  općina Zlatar Bistrica – sala za sastanke.

SDP poziva sve zainteresirane građane i građanke da svojim sudjelovanjem u dijalogu sa saborskim zastupnicima daju svoj obol poboljšavanju zagorske današnjice. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook