Prethodni članak
Sljedeći članak

Razvoj cikloturizma i na području Gornje Stubice

Među ciljevima provedbe Operativnog plana razvoja cikloturizma Krapinsko-zagorske županije je umrežiti sve dionike u turizmu u svrhu objedinjavanja ponude za cikloturiste

U prostoru Općine Gornja Stubica načelnik Jasmin Krizmanić je u prisutnosti predstavnika Zagorske razvojne agencije d.o.o. (ZARE) potpisao Sporazum o suradnji na provedbi Operativnog plana razvoja cikloturizma Krapinsko-zagorske županije.

Potpisnici sporazuma su svi gradovi i općine na području županije, Županijska uprava za ceste Krapinsko-zagorske županije, Zagorska razvojna agencija d.o.o., Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Zavod za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije, Hrvatske ceste d.o.o., Hrvatske vode te Hrvatske šume d.o.o.Krapinsko-zagorska županija glavni je koordinator i nositelj provedbe Operativnog plana.

Među ciljevima provedbe Operativnog plana razvoja cikloturizma Krapinsko-zagorske županije je umrežiti sve dionike u turizmu u svrhu objedinjavanja ponude za cikloturiste što uključuje i edukativne aktivnosti za različite vrste dionika te izradu potrebnih informativnih materijala i karata i stvoriti mrežu uređenih ključnih županijskih cikloturističkih ruta atraktivnih po sadržaju i dovoljno opremljenih po pitanju sigurnosti. Regulirati kretanje biciklista po državnim, županijskim i lokalnim cestama u skladu sa najboljom europskom praksom po pitanju sigurnosti kretanja biciklista kao i po posebnim vrstama puteva i teritorija - šumski putevi, prometnice u zaštićenim područjima, nasipi i brane, unaprijediti proizvode cikloturizma na lokalnim rutama za rekreativne i trekkink bicikliste te unaprijediti ponudu za brdske (MTB) bicikliste zajedno sa primjerenom ponudom odmorišta, vidikovaca i okrijepno-servisnih stanica i dr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Pojačan je promet povremeno na gradskim prometnicama i obilaznicama, na prilazima turističkim središtima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocestama:...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program