Prethodni članak
Sljedeći članak

RAZBOJNIŠTVO U VUČAKU: Fizički napao muškarca i otuđio mu novac

Policijska bilježnica bilježi u protekla 24 sata dvije krađe, jedno razbojništvo, prometnu nesreću i požar na automobilu


U srijedu, 22. lipnja 64-godišnjeg muškarca iz Vučaka na cesti je fizički napao nepoznati počinitelj i to u večernjim satima. Kako je ispričao policiji, razbojnik ga je fizički napao na cesti te mu otuđio novčanik s novcem u iznosu od nekoliko stotina kuna.

U noći, 22./23. lipnja u Velikoj Vesi, nepoznati počinitelj otuđio je kompresor s neosiguranog gradilišta, oštetivši 54-godišnjeg hrvatskog državljanina za više stotina kuna. Evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe zadobile lake, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede te jedna prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta.

Jučer, 23. lipnja oko 19.45 sati, u Polju Krapinskom došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. 37-godišnji muškarac, upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola (1,72 promila), brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama prometnice te je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad motociklom i sletio van kolnika u betonski zid. Zadobio je teške tjelesne ozlijede, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok, a nakon toga prevezen je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Jučer oko 17 sati na autocesti A2 u visini Donjeg Maclja, zbog neispravnog ispušnog lonca izbio je požar u zadnjem dijelu osobnog automobila tijekom vožnje, u vlasništvu 33-godišnjeg državljanina Latvije. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Krapina. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta se cijena na nekoliko stotina kuna.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook