Prethodni članak
Sljedeći članak

Raspisan javni poziv za zapošljavanje 57 pomoćnika u nastavi

Riječ je o projektu 'Baltazar 4'

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Krapinsko-zagorska županija objavila je javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovima – partnerima u projektu 'Baltazar 4' za školsku godinu 2018./2019.

Prima se 57 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju na nepuno radno vrijeme, odnosno 20 sati tjedno u nižim razredima osnovne škole i 22 sata tjedno u višim razredima osnovne škole i u srednjoj školi. Uvjeti su završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak. Kako stoji u javnom pozivu, prednost će imati osobe s iskustvom u radu kao pomoćnik u nastavi i osobe koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnike u nastave te one s iskustvom u volontiranju. S pomoćnikom se sklapa ugovor o radu na određeno vrijeme do 10 mjeseci.

Pisane prijave sa svim traženim prilozima podnose se na adresu: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, Ksavera Šandora Đalskog 4, 49 000 Krapina, s naznakom „Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama – partnerima u Projektu „Baltazar 4“ za šk. god. 2018/2019.“, najkasnije u roku od osam dana od dana objave ovog Javnog poziva pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.

Dodajmo kako će se pomoćnici zaposliti u 23 osnovne, odnosno 6 srednjih škola na području Krapinsko-zagorske županije. Cijeli javni poziv možete pogledati na službenoj stranici Krapinsko-zagorske županije na sljedećoj poveznici http://www.kzz.hr/javni-poziv-pomocnici-u-nastavi-baltazar-4-2018-2019 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Snijeg pada u Lici i Gorskom kotaru. Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici uključujući autocestu A1 između čvorova Ogulin i Maslenica te državne ceste DC1 Vaganac-Korenica-Udbina-Gračac-Knin i DC3 Delnice-Zdihovo. Zabrana je p...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program