Prethodni članak
Sljedeći članak

RADOVI U CENTRU KRAPINE

Grad Krapinčane moli za strpljenje tijekom rekonstrukcija vodovodne, kanalizacijske i plinske mreže u središnjoj gradskoj jezgri



U Krapini je krenula rekonstrukcija vodovodne, kanalizacijske i plinske mreže u samom središtu grada, u Ulici Ljudevita Gaja, Trgu Ljudevita Gaja, Magistratskoj ulici i Ulici Matije Gupca.


Radovi se planiraju u tri faze. Prva obuhvaća Ulicu Matije Gupca gdje će se privremeno zatvarati za sav promet pojedine dionice ulice u dužini od oko 100 do 150 metara. Za vrijeme izvođenja radova svi stanari i pravne osobe u Ul. Matije Gupca i Ul. P. Zrinskog i K. Frankopana mogu besplatno parkirati svoja osobna vozila na parkiralištu u Ul. hrvatskih branitelja (na Hušnjakovom).


U potopunosti će se ukinuti i promet motornih vozila preko sadašnjeg prijelaza na Hušnjakovom te će se isti koristiti isključivo za prijelaz pješaka. Gradit će se izmještanje željezničko – cestovnog prijelaza Dolac, a promet motornih vozila radi prilaza naselju Dolac preusmjerit će se na novi željezničko - cestovni prijelaz sjevernije od postojećeg.


Grad je započeo i s pripremama za izradu projektne dokumentacije za pješački most kod Kotke te za most kod Lidla za spoj na Ulice Frana Galovića.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook