Prethodni članak
Sljedeći članak

Radno u Radoboju

Montira se konstrukcija objekta dječjeg vrtića i radi se na preostalom dijelu javne rasvjete uz županijsku cestu Radoboj - Šemnica

Nakon što je pripremljena dokumentacija i izvršena većina pripremnih građevinski radova, krenuli su i radovi montiranja same konstrukcije objekta dječjeg vrtića. Radi se o privatnoj investiciji koja će omogućiti najraniji odgoj i obrazovanje mališana. U tijeku je montaža modula, nakon čega slijedi uređenje interijera. Vrtić će raspolagati s tri odgojno-obrazovne skupine, od čega dvije vrtićke i jedna jaslička skupina, multifunkcionalnim prostorom, kuhinjom i poslovnim dijelom (ured ravnateljice, stručne službe i odgojiteljica) te dijelom za tehničko osoblje. U dječjem vrtiću će se osim redovitog programa provoditi i dodatni programi kao što su engleski i njemački jezik, sport, ritmika, folklor, igraonica i program predškole, a sve prema potrebama i interesima korisnika.

Nakon što je tijekom godine uz veći dio županijske ceste 2123 i 2122 izvršena zamjena dotrajalih i neadekvatnih svjetiljki novim LED svjetiljkama, ovim dana započeli su radovi na izgradnji preostalog dijela javne rasvjete u dužini od 900 m uz županijsku cestu 2123 (Radoboj – Šemnica). Naime, u tom dijelu do sada nije postojala mrežna infrastruktura, a samim time nije bio uspostavljen ni sustav javne rasvjete.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. A2 Zagreb-Macelj -pojačan je priljev vozila u zoni radova kod čvora Zaprešić (dvosmjeran promet između čvorova Jankomir i Zaprešić od 7. +020 do 4. +350 k...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program