Prethodni članak
Sljedeći članak

Radno u Radoboju

Montira se konstrukcija objekta dječjeg vrtića i radi se na preostalom dijelu javne rasvjete uz županijsku cestu Radoboj - Šemnica


Nakon što je pripremljena dokumentacija i izvršena većina pripremnih građevinski radova, krenuli su i radovi montiranja same konstrukcije objekta dječjeg vrtića. Radi se o privatnoj investiciji koja će omogućiti najraniji odgoj i obrazovanje mališana. U tijeku je montaža modula, nakon čega slijedi uređenje interijera. Vrtić će raspolagati s tri odgojno-obrazovne skupine, od čega dvije vrtićke i jedna jaslička skupina, multifunkcionalnim prostorom, kuhinjom i poslovnim dijelom (ured ravnateljice, stručne službe i odgojiteljica) te dijelom za tehničko osoblje. U dječjem vrtiću će se osim redovitog programa provoditi i dodatni programi kao što su engleski i njemački jezik, sport, ritmika, folklor, igraonica i program predškole, a sve prema potrebama i interesima korisnika.

Nakon što je tijekom godine uz veći dio županijske ceste 2123 i 2122 izvršena zamjena dotrajalih i neadekvatnih svjetiljki novim LED svjetiljkama, ovim dana započeli su radovi na izgradnji preostalog dijela javne rasvjete u dužini od 900 m uz županijsku cestu 2123 (Radoboj – Šemnica). Naime, u tom dijelu do sada nije postojala mrežna infrastruktura, a samim time nije bio uspostavljen ni sustav javne rasvjete.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook