Prethodni članak
Sljedeći članak

Radi asfaltiranja danas do večernjih sati zatvorena cesta od Luga Zabočkog do ulaza na brzu cestu Bračak

Prvo slijedi reciklirajući sloj asfalta, a zatim još dva sloja, tako da uskoro možemo očekivati završetak rekonstrukcije prve poddionice u duljini od 800 –injak metara koja je započela početkom srpnja


Danas od 11 pa sve do večernjih sati bit će potpuno zatvorena dionica državne ceste D24 od Luga Zabočkog do ulaza na brzu cestu Bračak radi asfaltiranja. Prvo slijedi reciklirajući sloj asfalta, a zatim još dva sloja, tako da uskoro možemo očekivati završetak rekonstrukcije prve poddionice u duljini od 800 –injak metara koja je započela početkom srpnja.

Iako su radovi na tih 800 –tinjak metara trebali završiti još prije više od mjesec dana, odužili su se zbog izmještanja instalacija. Osim radova na prvoj poddionici u tijeku su i radovi na drugoj podionici u duljini zahvata od 4 km, od Luga Zabočkog do - Bedekovčine. Završetak svih radova druge poddionice očekuje se do kraja ove godine.

Podsjetimo, cijeli projekt Rekonstrukcije državne ceste D24 Lug Zabočki - Zlatar Bistrica podijeljen je na tri poddionice, u ukupnoj duljini zahvata  oko šest kilometara. Izvođač radova je tvrtka Colas, dok je vrijednost ugovora 15 mln kuna ( bez PDV-a). Rekonstrukcija podrazumijeva kompletnu izmjenu kolničke konstrukcije, radove na oborinskoj odvodnji, te rekonstrukciju postojeće pješačke i izgradnju nove pješačke staze.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook