Prethodni članak
Sljedeći članak

PUNO POSLA ZA POLICIJU: Za vikend 12 prometnih nezgoda, u Stubičkim Toplicama vozač naletio na pješaka na zebri


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko zagorske evidentirana su četiri kaznena djela, 12 prometnih nesreća i tri prekršaja. Evidentirano je jedno kazneno djelo prijevare, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela teške krađe. Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod 12 prometnih nesreća.

Sedam prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Bobovju, Oroslavju i Maču uslijed oduzimanja prednosti prolaska, zatim u Bočadiru zbog ne držanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, Humu na Sutli uslijed nepropisnog obilaženja, Dubovcu zbog nepropisnog skretanja, te Zlataru uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći u Stubičkim Toplicama koja se dogodila uslijed neprilagođene brzine, došlo je do naleta osobnog vozila na pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, prilikom čega je pješak zadobio teške tjelesne ozljede. U Zlatar Bistrici u prometnoj nesreći do koje je došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika u Špičkovini zadobio je vozač koji je upravljao vozilom sa 1,76 promila alkohola u organizmu.

U Andraševcu u prometnoj nesreći koja se dogodila uslijed neprilagođene brzine dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u Bedekovčini u prometnoj nesreći do koje je došlo uslijed nepropisnog skretanja jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar požar klijeti u Gornjoj Selnici, požar je ugašen od strane JVP Marija Bistrica i DVD Belec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook