Prethodni članak
Sljedeći članak

Punkt danas slavi rođendan, a organizira još dva događanja do kraja godine

Punkt će rođendan proslaviti uz Kavalire i brojna iznenađenja i poklone


Popularna pivnica i restoran Punkt Beer House danas slavi 2. rođendan. Popularno zagorsko odredište slavit rođendan će uz Kavalire, a posjetitelje očekuju brojna iznenađenja i pokloni. Događanje počinje u 20 sati.

Još jedan zanimljiv događaj Punkt će organizirati u petak 29. prosinca. Za kraj godine su organizatori, naime pripremili plesnu poslasticu koju nikako ne smijete odbiti. Već poznati DJ Leggero zabavljat će posjetitelje do ranih jutarnjih sati, ali ovog puta u disco i trash ritmu. Ulaz je slobodan, a svoj stol možete rezervirati već danas uz uvjet kupnje boce alkoholnog pića.

Punkt organizira i najluđi doček Nove godine. Posjetitelji će Staru godinu u Punktu ispratiti plesnim dočekom.

- Ulaštite plesne cipelice, nabacite friz i uzmite dobru volju sa sobom, za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti. Uz vrhunsko uređenje prostora, zanimljivi novi bend #Footloose, ukusnu hranu i brdo odlične cuge – pozivaju iz Punkta.

Cijena ulaza je 150 kuna za Caffe ponudu koja uključuje ulaz, finger food i čašu šampanjca, odnosno 295 kuna za restorantsku ponudu koja uključuje ulaz, 5 sljedova hrane, kavu i čašu šampanjca. Svi se sjećaju ludog prošlogodišnjeg dočeka, pa organizatori ne sumnjaju kako će i ovaj doček biti još bolji i još luđi. Informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj 099 396 6770 ili mail [email protected].

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook