Prethodni članak
Sljedeći članak

Punkt Beer House rasprodanom stand up večerom obilježio Dan žena!


Punkt Beer House, kao omiljeno mjesto za zabavu u Zagorju, nastavlja svoj uspjeh s večerima smijeha uz poznate stand up komičarke iz regije: Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo), Miranda Lončar (BiH), Jelena Mandarić (Srb).

Njihov nedavni rasprodani show "sprŽENE", održan povodom Dana žena, potvrdio je njihovu popularnost među posjetiteljima. Atmosfera je bila živahna, a publika je uživala u duhovitim nastupima komičara.

Punkt Beer House je postao poznat po organizaciji raznovrsnih događanja koja privlače ljude svih profila. Rasprodani show "sprŽENE" još je jedan uspješan događaj koji potvrđuje reputaciju ovog mjesta kao nezaobilazne destinacije za dobru zabavu u Zagorju.  Isto tako pripremaju veliki party povodom Dana žena 15. ožujka uz poznate tamburaše Milenij.

Kako je Punkt Beer House članica NGH Grupe tako su ugostili sve djelatnice spomenute tvrtke s večerom i besplatnim ulaznicama za nastup, a Punkt je svoje djelatnice počastio odlaskom na spa tretman u jedan poznati salon u Zaboku.

S obzirom na rasprodanost i traženje dodatnih ulaznica, ovakvi događaji predstavljaju priliku ne samo za zabavu već i za podršku lokalnoj kulturnoj sceni i talentima iz regije.  Punkt Beer House nastavit će s organizacijom sličnih događaja i u budućnosti te pružati posjetiteljima nezaboravna iskustva. Već u travnju nastavljaju s bogatim programom kada će ugostiti Glumački festival u Krapini i po Zagorju s predstavom "Direkt u glavu" poznatih glumaca Borka Perića i Filipa Detelića. Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na šanku restorana ili putem sustava entrio.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook