Prethodni članak
Sljedeći članak

Pučko otvoreno učilište Zabok organizira Tjedan posvećen djeci

Manifestacija se održava petu godinu za redom u suradnji s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok u svrhu promicanja likovne kulture i umjetnosti kod djece

  • foto: Gradska galerija Zabok

    foto: Gradska galerija Zabok


Pučko otvoreno učilište Zabok povodom Međunarodnog dana života organizira Tjedan posvećen djeci, pod motom 'Nema života bez energije, kao ni čovjeka bez ljubavi'. Tim će se povodom u Velikoj galeriji grada Zaboka održati izložba likovnih radova učenika razredne nastave Osnovne škole K.Š. Gjalskog Zabok.

Otvorenje izložbe planirano je u ponedjeljak 4. veljače, a zbog velikog broja djece održat će se u dva termina, u 11 i 13 sati. Istog dana, u ponedjeljak 4. veljače u 17 sati, održat će se program 'Čitaj mi' – bajke i priče za djecu, u organizaciji Društva Naša djeca Zabok i Gradske knjižnice 'Ksaver Šandor Gjalski'. U srijedu 6. veljače u 18.30 sati učenici Osnovne glazbene škole pri OŠ Ksaver Šandor Gjalski pripremaju koncert. Izložba će trajati do 7. veljače, a radno vrijeme Velike galerije grada Zaboka je 4., 6. i 7. veljače od 15 do 19 sati te 5. veljače od 10 do 14 sati.

Manifestacija se održava petu godinu za redom u suradnji s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok u svrhu promicanja likovne kulture i umjetnosti kod djece.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook