Prethodni članak
Sljedeći članak

Provala u kuću, a ukraden i bicikl iz stambene zgrade

Zabilježena je i krađa manje količine prehrambenog proizvoda u trgovini

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Tijekom jučerašnjeg dana Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo računalne prijevare, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Jučer, 12. lipnja, 64-godišnjak zatečen je u krađi manje količine prehrambenog proizvoda u trgovini u Zaboku. U razdoblju od 11. do 12. lipnja 2018. godine, nepoznati počinitelj je pak ukrao bicikl iz hodnika stambene zgrade u Humu na Sutli u vlasništvu 47-godišnje hrvatske državljanke.

U razdoblju od 5. do 11. lipnja 2018. godine, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Tugonici u vlasništvu 51-godišnjaka iz koje je ukrao veću količinu novčanih sredstava.

U ponedjeljak, 11. lipnja 2018. godine, 39-godišnjak je pokušao u poslovnici banke u Humu na Sutli podići novac s bankovnom karticom 42-godišnjeg hrvatskog državljanina.

 U razdoblju od 11. do 12. lipnja 2018. godine, nepoznati počinitelj razbio je prozorska stakla poduzeća u Zlatar Bistrici te počinio materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook