Prethodni članak
Sljedeći članak

Prostitutka iz Međimurja nakon pružanja 'usluge' pokrala inventar unajmljene sobe

Dotična je dama nakon pružene seksualne usluge za 1800 kuna, pod okriljem noći temeljito "očistila" sobu

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


46-godišnjoj Međimurki o kojoj je  Jutarnji list već nedavno pisao kada ju je zagrebački prekršajni sudac kaznio sa 600 kuna jer je pružala seksualne usluge u elitnom privatnom smještaju u Dubravi i time se ogriješila o članak 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira je za oko zapeo doslovno cijeli inventar unajmljene sobe pa ga je i otuđila. Zbog toga je nedavno osuđena i na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na pet mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, piše Jutarnji list.

Dotična je dama nakon pružene seksualne usluge za 1800 kuna, pod okriljem noći temeljito "očistila" sobu. U plahtu koju je skinula s bračnog kreveta stavila je veliki LCD televizor i prijamnik za satelitsku televiziju. Zatim je skinula i posteljinu, nadmadrac, poplun te s prozora tri para zavjesa. Ni inventar kupaonice nije poštedjela, nego je uzela ogledalo, šest ručnika, zavjesu, držač sapuna...

Plahtu je zatim svezala i krenula van iz sobe. Tako natovarena spuštala se niz stepenice i popikavala. Pričekala je da se vlasnik vile nakratko udalji s recepcije.

Jutarnji list objavio je i snimku krađe, a pogledajte ju OVDJE

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook