Prethodni članak
Sljedeći članak

PROMJENA NA ČELU ŽUPANIJSKOG PRVAKA: Ivica Pozaić preuzeo NK Tondach

Novi trener rekao je da njegova momčad pretendira na vrh ljestvice, no da će promijeniti taktiku igre


Na klupu županijskog prvaka Tondacha od ove će sezone sjesti Ivica Pozaić. Ovaj 39 - ­godišnji strateg do sada je bi pomoćni trener Jurinecu u Rudaru iz Dubrave zabočke, a samostalno je vodio Inkop, Oštrc i Matija Gubec iz Gornje Stubice. Borba za vrh već mu je nekoliko sezona suđena i nije mu strana, pa je nakon odlaska Kovjanića bio logičan izbor za Tondach. No Pozaiću neće biti nimalo lako, jer je Tondach izgubio tri vrlo važna igrača, a za sada u Bedekovčinu "nije sletjelo" ni jedno pojačanje.

 

 

Klub su napustili vratar Nikola Brkić, napadač Darko Videk i dragulj zagorskog nogometa Antonio Bosec koji se skrasio u prvoligašu Interu i kojeg će zaista biti teško ili gotovo nemoguće nadomjestiti. Pozaić ne očajava i čvrsto se primio teškog posla. U prvom dijelu priprema njegovi će štićenici imati po četiri treninga, a vrlo brzo će se ta brojka popeti na pet puta tjedno.

 

 

Protivnici Tondacha u pripremnom periodu biti će Jedinstvo, Inkop, Sloga, a nastupit će i na turniru Matije Gupca uz domaćina Ivančicu i Inkop. 9.8. odigrat će utakmicu protiv zabočke Mladosti, a od 12.­14. 8. Bedekovčance čeka nastup na turniru NK Inkop.

 

 

­Nemam rezultatski imperativ, ali jasno je da ova momčad pretendira na vrh ljestvice. Tondach je danas odlična kombinacija juniora i iskusnih seniorskih igrača koji su se spremni boriti za vrh. Promijenit ću sustav igre, pa se iskreno nadam da ćemo uspjeti dovesti dva kvalitetna krilna igrača, riječi su Ivice Pozaića novog trenera Tondacha.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook