Prethodni članak
Sljedeći članak

'Proljetni dani kulture' i obilježavanje Dana grada Zlatara

Koncerti, izložbe, sportska događanja, predstave i darivanje mališana


Grad Zlatar i POU dr. Jurja Žerjavića organiziraju Proljetne dane kulture – 'Odvoji vuru za kulturu' te sadržaje upriličene povodom Dana grada Zlatara koji se obilježava 27. travnja. Događanja su počinju u 15. travnja u 10 sati predstavom za mališane 'Trnoružica' u Dječjem vrtiću te predstavljanjem knjige 'Rože od papira – priručnik za izradu' u 18.30 u Gradskoj knjižnici, a nastavljaju se u srijedu 17. travnja u Crkvi Majke Božje Snježne u Belcu, gdje će se u 19.30 sati održati koncert Hrvatskog baroknog ansambla.

U utorak 23. travnja u Vatrogasnom domu u Zlataru u 17. 30 bit će održana predstava za djecu 'PUŽ – muž' Kazališne družine Pinklec, a u Gradskoj knjižnici obilježit će se Noć knjige. U 10 sati bit će upriličena matineja za djecu 'Dobrodošli klinci – pričamo o likovima iz bajki', a u 19 sati održat će se večernje druženje u knjižnici. Idućeg dana, u srijedu, u Dječjem vrtiću Uzdanica u 15.30 sati planira se 'Supertalent show', priredba povodom obilježavanja Dana vrtića, a u 19 sati u Vatrogasnom domu u kazališnoj predstavi 'Ja, tata' uživat će odrasli. U četvrtak 25. travnja gradonačelnica će u Gradskoj vijećnici od16.30 sati održati prijem za roditelje i djecu rođenu u 2018. godini, u 19 sati u župnoj crkvi u Zlataru bit će koncert 'Dan sjećanja na Anku Horvat', a u 20 sati otvorenje Izložbe grafika iz fundusa Galerije izvorne umjetnosti.

U petak 26. travnja, nakon mise u 16 sati, od 17 sati će u Vatrogasnom domu biti održana svečana sjednica Gradskog vijeća i dodjela javnih priznanja Grada Zlatara. Od 18 sati na Puljku je organizirano brzo hodanje za sve uzraste 'Hodajte s Lastavicom', a od 18 sati na Trgu slobode predstavit će se udruge, ustanove, OPG – ovi, nastupiti Zlatarske i Belečke mažoretkinje i gosti, a u glazbenom programu nastupit će Luna bend i Ljubavnici. U subotu 27. travnja na Bajerima u Vinipotoku održat će se V. Memorijalni riobolovni kup 'Davor Brlić', otvoreni turnir za parove na igralištu ŠTK Zlatar, na igralištu u Zlataru tradicionalne dječje igre za djecu, a od 20 sati u Staroj pošti live svira benda Yellow submarin. U ponedjeljak 29. travnja u Zlataru će gostovati GFUK s predstavom 'Sve što sam prešutjela'. Na sva događanja ulaz je slobodan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook