Prethodni članak
Sljedeći članak

Privremena regulacija prometa tijekom krapinskog Tjedna

Pojedine dionice ulica i trgova u Krapini bit će zatvorene za promet za vrijeme trajanja manifestacije Tjedan kajkavske kulture


U svrhu održavanja manifestacije Tjedan kajkavske kulture u Krapini u organizaciji Turističke zajednice Grada Krapine, na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Za potrebe održavanja manifestacije 'Vinski plac' za sav promet zatvara se dionica Trga Ljudevita Gaja od ulaza u Šetalište hrvatskog narodnog preporoda prema mostu Sv. Ivana Nepomuka , i to u petak 31. kolovoza i subotu 1. rujna od 7 do 1.30 sati, u nedjelju 2. rujna od 15 do 1.30 sati, od ponedjeljka 3. rujna do srijede 5. rujna od 16.30  do 24 sata te od četvrtka 6. rujna do subote 8. rujna od 15 do 4 sata ujutro.

Ulica Ljudevita Gaja od kuće Jurman do Trga Ljudevita Gaja te Trg Ljudevita Gaja, dionica od Ulice Ljudevita Gaja nastavno do Magistratske ulice te Magistratska ulica bit će za sav promet zatvorene u subotu 1. rujna i nedjelju 2. rujna od 15 do 1.30 sati, od ponedjeljka 3. rujna do srijede 5. rujna od 16.30 sati do 24 sata te od četvrtka 6. rujna do subote 8. rujna od 15 do 4 sata ujutro.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook