Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijave za novi saziv Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije

Sukladno objavljenom Javnom pozivu, kandidature za novi saziv mogu se dostaviti do 4. siječnja 2018. godine.

Županijski savjet mladih je savjetodavno tijelo Krapinsko-zagorske županije koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Županije. Budući da se mandat trećeg saziva Savjeta mladih bliži kraju, Županijska skupština je na svojoj 5. sjednici donijela zaključak o objavi Javnog poziva za isticanje kandidatura za izbor članova novog saziva Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije.

Sukladno objavljenom Javnom pozivu, kandidature za novi saziv mogu se dostaviti do 4. siječnja 2018. godine.

U obzir dolaze osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i navršenih trideset godina života, s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije. Pravo pregledanja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 50 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Županije.

Županijska skupština će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati 11 članova i 11 zamjenika članova koji će činiti četvrti saziv Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije.

- Važno je napomenuti da su protekla dva saziva savjeta mladih bila jako marljiva i vrijedna te smo ih uspjeli oformiti s jednim javnim pozivom što u drugim županijama nije bio slučaj. Pozivam sve mlade ljude s područja Županije kojima je stalo da se odazivu i kandidiraju, a pozivam i sve one koji mogu predlagati kandidate da pogledaju sve naše obrasce i upute na stranicama Krapinsko-zagorske županije pod rubrikom 'Natječaji i javni pozivi' - poručuje zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.

Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu pronađite na web stranici Krapinsko-zagorske županije:

http://kzz.hr/savjet-mladih-novi-saziv

Više o radu Županijskog savjeta mladih pronađite na mladi.kzz.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su: -dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica )obilazak DC50, DC27, DC54); -dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; -Jadranska magistrala (D...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program