Prethodni članak
Sljedeći članak

Prevaranti ponovno vrebaju na starije i nemoćne

PU krapinsko-zagorska zabilježila je kako se nepoznati muškarac predstavio 84-godišnjakinji kao djelatnik Elektre i prevario ju za više stotina kuna


Prevaranti opet vrebaju na starije i nemoćne. Nakon što su zabilježeni slučajevi lažnih maserki, sada se pojavio i 'djelatnik Elektre'. Jučer, 26. lipnja, u prijepodnevnim satima, u Pavlovcu Zabočkom nepoznata muška osoba predstavila se 84-godišnjoj hrvatskoj državljanki kao djelatnik Elektre te joj nakon pregleda električnog brojila utvrdio navodnu nepravilnost koju je navodno otklonio, što joj je naplatio više stotina kuna.

Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježila je i kako je u noći s 21. na 22. lipnja nepoznati počinitelj otuđio je traktorsku prikolicu parkiranu na otvorenom, uz gospodarski objekt u Hruševcu u Donjoj Stubici u vlasništvu 62-godišnjeg hrvatskog državljana, čime je oštećen za desetak tisuća kuna.

U nedjelju 25. lipnja, nepoznati počinitelj je u trgovačkom centru u Vrankovcu u Svetom Križu Začretju iz otvorene torbice otuđio mobitel 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 21. do 26. lipnja, nepoznati počinitelj pokušao je nasilno ući u vikend kuću u Mrzlom Polju, nakon čega se udaljio ne otuđivši ništa.

U nedjelju 25. lipnja u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj nasilno je otvorio rezervoar goriva na jednom radnom stroju parkiranom na gradilištu ceste u Dubovcu u Gornjoj Stubici iz kojeg nije ništa otuđio, dok je iz otključanog spremnika goriva drugog radnog stroja uz pomoć gumenog crijeva izvadio nekoliko desetaka litara dizel goriva u karnistar kojeg nije otuđio, već ga je ostavio na mjestu događaja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook