Prethodni članak
Sljedeći članak

PREMIJERA: Zagorka Klara Šimag (11) objavila svoju prvu autorsku pjesmu i spot


Dragi ljubitelji glazbe i svi vi koji cijenite moć melodije da nas ponese u svijet mašte, pripremite se za nešto posebno!

Današnji Svjetski dan spavanja označava ne samo važnost kvalitetnog odmora, već i priliku da se prepustimo snovima koji nas vode u nepregledne prostore naše podsvijesti. A upravo u duhu tog dana, zagorje.com donosi vam danas najnoviji singl talentirane glazbenice Klara Šimag pod nazivom 'Snovi'.

'Snovi' je više od obične pjesme - to je glazbena avantura koja nas vodi na putovanje kroz sanjive pejzaže i emocionalne prostore. U svojoj jedinstvenoj interpretaciji, Klara nas uvlači u svijet snova gdje se stvarnost isprepliće s maštarijama, stvarajući melodiju koja će nas dirnuti u srce. S nježnim vokalom i emotivnim tekstom, 'Snovi' postaje himna onima koji vjeruju u snagu sanjanja i neustrašivo slijede svoje snove. Danas, na Svjetski dan spavanja, pozivamo vas da se pridružite Klari Šimag na ovom glazbenom putovanju. Prepustite se melodiji, zatvorite oči i dopustite da vas odvede tamo gdje snovi postaju stvarnost. Budite dio ove glazbene čarolije i osjetite snagu koju donosi sanjanje. Pjesma će vas osvojiti svojom ljepotom i dubinom, ostavljajući trag u vašem srcu koji će trajati dugo nakon što se zadnji ton utiša. Pripremite se za nezaboravno iskustvo, jer 'Snovi' su spremni da vas očaraju! 

Za one koji ju još ne poznaju, dodajmo da je Klara Šimag svestrana djevojčica iz Mirkovca u Svetom Križu Začretju. Odlična je učenica petog razreda Osnovne škole Sveti Križ Začretje i trećeg razreda Osnovne glazbene škole u Krapini. Svira klavir te je dobitnica nekoliko nagrada. Članica je dječje folklorne i tamburaške sekcije u KUD-u 'Sveti Križ Začretje'.

U slobodno vrijeme Klara voli plesati, pjevati i nastupati na različitim dječjim festivalima. Pjevati je počela s 3 godine u DND Varaždin u Malim slavujima i Cvrkutićima, a neko vrijeme je plesala i u svetokriškim mažoretkinjama. Od svoje osme godine pohađa privatne sate pjevanja čemu se posebno veseli. Nagrađivana je i na festivalima pjevanja pa je njezina teta Martina Jakuš samo za nju napisala tekst i uglazbila prvu autorsku pjesmu SNOVI koja je izvedena na festivalu Mali MEF u Čakovcu.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook