Prethodni članak
Sljedeći članak

PREDSJEDNIČKI IZBORI: HDZ, HSS, ZDS, HSLS i ZS dali jedinstvenu potporu Kolindi Grabar Kitarović

U stranačkim prostorijama HDZ-a čelnici HDZ-a, ZDS-a, HSS-a, HSLS-a i ZS-a zajednički dali podršku kandodatkinji za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.


U stranačkim prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Krapini, održana je konferencija za medije na kojoj su čelnici HDZ-a, ZDS-a, HSS-a, HSLS-a i ZS-a zajednički dali podršku kandodatkinji za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.  

Predstavnicima medija obratili su se Žarko Tušek, predsjednik HDZ-a KZŽ,  Vlasta Hubicki, predsjednica HSS-a KZŽ, Stanko Belina predsjednik ZDS-a,  Nedjeljko Babić, zamjenik predsjednika ZS-a i Stjepan Jakuš, potpredsjednik HSLS-a KZŽ.

Žarko Tušek izjavio je kako naša država ide u krivom smjeru i da nam je pod hitno potrebna promjena na vlasti. Također je istaknuo kako će još jedan mandat Ive Josipovića biti poguban za Hrvatsku jer je nevjerojatno kako netko može žmiriti na sve probleme koji se događaju u našoj državi unazad pet godina.  Tušek je na kraju ustvrdio kako je Kolinda Grabar Kitarović najbolje moguće rješenje za predsjednicu Hrvatske jer ima sve moguće preduvjete da okrene trendove u pozitivnom smislu.

Predsjednica HSS-a Krapinsko – zagorske županije, Vlasta Hubicki, dala je bezrezervnu podršku Kolindi Grabar Kitarović u nadolazećoj predsjedničkoj utrci te najavila kako je Hrvatskoj potrebna osoba koja će se uistinu brinuti za nacionalne interese.   

Stanko Belina, čelnik ZDS-a, izrazio je uvjerenje u pobjedu zajedničke predsjedničke kandidatkinje te obećao kako će ZDS uvelike doprinjeti tom cilju.

Nedjeljko Babić iz ZS-a istaknuo je zadovoljstvo što se nastavlja dugotrajna suradnja HDZ-a i ZS-a te također izrazio zadovoljstvo što je upravo Kolinda Grabar Kitarović zajednička kandidatkinja opcije desnog centra.  

Medijima se također obratio i Stjepan Jakuš, potpredsjednik zagorskog HSLS-a koji je pozvao sve birače da svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović. Nakon konferencije za medije, svi prisutni posjetili su volontere na krapinskom trgu te dali svoj potpis podrške predsejdničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook