Prethodni članak
Sljedeći članak

Predsjedničin autobus okrznuo još jedno vozilo?


Nakon što je RTL prvi objavio da je predsjedničin autobus u uskoj ulici putem do skupa u Loboru zahvatio automobil, zbog čega je protiv vozača autobusa podnesen prekršajni nalog, u redakaciju im je stigla još jedna priča o prometnoj nesreći predsjedničine štićene kolone, donosi Vijesti.hr.

Vozač iz okolice Kaštela tvrdi da je, 7. prosinca kod mjesta Zvjerinac blizu Knina, isti autobus okrznuo i njegovo teretno vozilo i u potpunosti mu razbio lijevi retrovizor. Iako je policija napravila zapisnik i zaključila kako je vozač teretnog vozila kriv jer se štićenoj koloni nije dovoljno pomaknuo u svoju stranu, vozač tvrdi kako se zaustavio na desnoj strani, najviše što je mogao te da je autobus udario u njegovu lijevu stranu, prenosi Vijesti.hr.

Tvrdi i kako je policija zapisnik napravila tek nekoliko sati kasnije kad su ga pozvali u policijsku postaju, nakon što su utvrdili štetu na autobusu štićene kolone te je platio i kaznu od 650 kuna. Tvrdi da su mu kaznu objasnili time što su rekli kako štićena kolona u prometu ne može biti kriva za nesreću.

Iz MUP-a su RTL-u potvrdili kako je do nesreće došlo, međutim tvrde da je kriv vozač teretnog vozila. Kažu da je poziv policiji stigao i od njega i od policijskih službenika, zaduženih za zaštitu štićene kolone. Dodaju i kako se ova nesreća ne može usporediti s onom pred Loborom, u kojoj je vozač autobusa bio kriv.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook