Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznati zagorski glazbenici sudjeluju u policijskoj akciji

Akcija će se provoditi sutra, u subotu 23. prosinca od 10 do 14 sati


Sutra, u subotu 23. prosinca 2017. godine od 10 do 14 sati, s ciljem zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što je moguće višoj razini, na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na području koje pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska provodit će se preventivno-represivna akcija nadzora vozača u smislu poštivanja propisa vezanih uz alkohol, korištenja sigurnosnih pojaseva, korištenja mobitela i poštivanja ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja u prometu. Oni vozači koji će biti zatečeni u prekršajima kaznit će se sukladno zakonskim odredbama, a oni vozači čije će ponašanje biti uzorno, odnosno u skladu s propisima, nagradit će se prigodnim poklonom koje će dijeliti poznate osobe.

Akcija će se provoditi na dvije lokacije i to u Krapini u Ulici Hrvatskih branitelja kod „Hušnjakova“ i u Zaboku u ulici Prilaz Dr. Franje Tuđmana kod salona „Ozimec“.

Od javnih osoba na poziciji u Zaboku sudjelovat će Tomislav Goluban, poznati hrvatski blues glazbenik, skladatelj i svirač usne harmonike, dobitnik nagrade Porin za najbolji album blues glazbe. U Krapini će sudjelovati Rajko Suhodolčan, pjevač, skladatelj, tekstopisac i glazbeni producent narodne i zabavne glazbe, jedan od utemeljitelja i član popularnog Kvarteta Gubec, također dobitnik nagrade Porin i to za najbolju folklornu pjesmu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook