Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznati detalji teške prometne nesreće na staroj Zagorskoj

  • foto: Facebook Policija zaustavlja KZŽ

    foto: Facebook Policija zaustavlja KZŽ


Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje teške prometne nesreće koja se dogodila jučer, u srijedu oko 14.10 sati.

 Tako u izvješću stoji da 55-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Fiat Punto krapinskih registarskih oznaka, a kretao se istočnom prometnom trakom kolnika DC 1, u smjeru sjevera. Ulaskom u pregledan zavoj nadesno te dolaskom do sedmog kilometra + 400 metara navedene ceste, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake.

Tom je prilikom prešao na zapadnu prometnu traku kolnika DC 1, namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je naletio na osobni automobil marke VW Golf krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a kretao se zapadnom prometnom trakom istog kolnika u smjeru juga te je uslijed naleta, prešao na meki teren sa zapadne strane kolnika. Tada je 55-godišnji vozač Fiata Punta naletio i na osobni automobil marke Opel Corsa krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao drugi 55-godišnjak, a kretao se zapadnom prometnom trakom u smjeru juga.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 55-godišnji vozač Fiat Punta, kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice, i 46-godišnja putnica iz istog vozila, kojoj je liječnička pomoć pružena u KB-u Sveti Duh, dok su drugi 55-godišnjak i 25-godišnjak lakše ozlijeđeni. U vremenu od 14.30 do 17 sati promet kolnikom DC 1, od čvora Jakovlje do čvora Igrišće, bio je zatvoren.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook