Prethodni članak
Sljedeći članak

Poziv na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Zlatara

Plakete, diplome i zahvalnice dodjeljuju se povodom Dana Grada Zlatara 27. travnja

  • dobitnici prošlogodišnjih priznanja grada zlatara

    prošlogodišnji dobitnici priznanja Grada Zlatara


Gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek uputila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Zlatara. Javna priznanja Grada Zlatara su Plaketa, Diploma i Zahvalnica Grada Zlatara.

Priznanja se dodjeljuju povodom Dana Grada Zlatara 27. travnja. Plaketa se dodjeljuje pojedincima, javnim i drugim ustanovama, tvrtkama, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave u zemlji i inozemstvu, državnim tijelima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju grada Zlatara ili ako na neki drugi način trajno zaduže Grad u oblasti stvaralaštva ili suradnje. Diploma Grada Zlatara dodjeljuje se pojedincima za posebno vrijedne rezultate u bilo kojem vidu stvaralaštva, koji doprinose ugledu i razvoju grada Zlatara. Zahvalnica Grada Zlatara dodjeljuje se pravnim i fizičkim osobama za razne donacije i pomoći Gradu Zlataru, kao i za druge slične aktivnosti. Plaketu i diplomu dodjeljuje posebnim zaključkom Gradsko vijeće, i to na prijedlog gradonačelnice, i to najviše 3 plakete i 5 diploma godišnje. Zahvalnice dodjeljuje gradonačelnica.

Pravo predlaganja kandidata za priznanja Javnog poziva imaju vijećnici Gradskog vijeća, gradonačelnik Grada Zlatara, radna tijela Gradskog vijeća te pravne i fizičke osobe s područja Grada Zlatara. Obrazloženi prijedlozi se podnose do 31. ožujka u pisanom obliku na adresu: Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, s naznakom – Javni poziv za dodjelu javnih priznanja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook