Prethodni članak
Sljedeći članak

POU Krapina odobreno 238 tisuća kuna za projekt 'OK! Otkrijmo kreativnost'

Projekt će doprinijeti raznovrsnosti ponude kulturnih i umjetničkih aktivnosti u Krapini i u cijeloj Krapinsko-zagorskoj županiji osobama starijim od 54 godine


U Muzeju Mimara u Zagrebu u ponedjeljak 23. srpnja ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan, uspješnim prijaviteljima dodijelili su ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu „Poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura 54+“. Od pristiglih 186 prijava za financiranje je odabrano ukupno 40 projekata.

Pučkom otvorenom učilištu Krapina dodijeljen je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt pod nazivom "OK! Otkrijmo kreativnost“. Projekt će doprinijeti raznovrsnosti ponude kulturnih i umjetničkih aktivnosti u Krapini i u cijeloj Krapinsko-zagorskoj županiji osobama starijim od 54 godine, kojima će biti omogućena besplatna dostupnost sadržaja kroz koje će razviti svoje kreativne potencijale na radionicama pod vodstvom priznatih umjetnika. Odobreni iznos sredstava je 238.862 kune.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook