Prethodni članak
Sljedeći članak

Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, NS reformista, HSLS-a i HNS-a u Mihovljanu

Kandidat za načelnika općine Dražen Pavleković u govoru je istaknuo da je za pokretanje općine potrebna promjena te da je koalicija SDP-a, NS reformista, HSLS-a i HNS-a koalicija koja svojim znanjem, voljom i odgovornošću garantira razvoj općine


Jučer je godine u zgradi općine Mihovljan održano je potpisivanje koalicijskog sporazuma SDP-a, NS reformista, HSLS-a i HNS-a.

Na potpisivanju sporazuma su prisustvovali gosti, predsjednik SDP-a KZŽ i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, saborska zastupnica HNS-a Marija Puh, član predsjedništva NS reformista Zlatko Koračević, predsjednik krapinskih reformista Zoran Čavužić, Davor Kljak predsjednik gradske organizacije reformista grada Zlatara, načelnik općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić.

Pozdravni govor gostima održao je predsjednik OOSDP-a Slobodan Sajko te je predstavio kandidate, za načelnika općine SDP-ovog kandidata Dražena Pavlekovića i kandidata za zamjenika načelnika Danijela Burinu.

Kandidat za načelnika općine Dražen Pavleković u govoru je istaknuo da je za pokretanje općine potrebna promjena te da je koalicija SDP-a, NS reformista, HSLS-a i HNS-a koalicija koja svojim znanjem, voljom i odgovornošću garantira razvoj općine.

Svoju podršku koaliciji pružili su predsjednik SDP-a KZŽ i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, HNS-ova saborska zastupnica Marija Puh, član predsjedništva NS Reformista Zlatko Koračević, predsjednik reformista grada Krapine i nositelj liste reformista KZŽ-a Zoran Čavužić.

Predsjednica NS reformista Mihovljan Zdenka Kos-Tušek izrazila je žaljenje što je općina Mihovljan spala na potpomognutu jedinicu lokalne samouprave Republike Hrvatske. Predsjednik HSLS-a općine Mihovljan i kandidat za zamjenika načelnika općine Mihovljan istaknuo je kako u posljednjih 10 i više godina u općini Mihovljan nažalost nije napravljen niti jedan veći projekt te da je vrijeme da se to promijeni.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook