Prethodni članak
Sljedeći članak

POSLJEDNJA UTAKMICA SEZONE: Podržite u nedjelju zabočke košarkaše

Utakmica će se odigrati u nedjelu u 18 sati u novoj zabočkoj dvorani


Ove nedjelje od 18 sati u sportskoj dvorani grada Zaboka odigrat će se posljednje kolo A 1 lige košarkaša. Košarkaški klub Zabok dočekuje Hermes Analiticu, a iz kluba pozivaju sve navijače i ljubitelje košarke da dođu podržati klub u posljednjoj utakmici ove sezone.


-Nemamo opterećenja, ali dat ćemo sve od sebe da sezonu privedemo kraju pobjedom. Za to će nam itekako trebati potpora naše divne publike, koja nadamo se neće izostati. Svaka nova utakmica u novoj dvorani, pred ovakvom publikom, za igrače i mene pravo je zadovoljstvo i nadamo sa da će dvorana opet biti pristojno ispunjena – rekao je trener KK Zaboka, Dragutin Črnjević.


Bez ozbira na sve bila je ovo još jedna uspješna sezona Zaboka. Liga nikad jača, a primarni cilj, opstanak, ispunjen je nekoliko kola prije kraja. Uz to žuti su skinuli skalp Zadru, Jollyu i Zagrebu u gostima, a to su rezultati vrijedni svake pažnje. Zato pozdravite košarkaše Zaboka na zadnjoj utakmici sezone u nedjelju u 18 sati u prekrasnoj novoj dvorani u Zaboku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook